Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleriyle yürümek

Rüyada elleriyle yürümek

Rüyada elleriyle yürümek mutluluk ve başarı getireceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elleriyle yürümek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan beklediğiniz destek gelmeyebilir veya bazı kişilerin ekonomik konuları konuşmak dahi istememeleri ya da tam hesap geldiğinde prostatı tutan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada bir erkekle el ele tutuşup yürümek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada el üzerinde yürümek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada elinin üstünde yürümek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, farklı şeyler deneyeceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine alamet eder.

Rüyada elleriyle yürümek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkekle el ele yürümek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine tabir olunur.

Rüyada elleri üzerinde yürümek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Rüyada ellerinin üstünde yürümek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada el ele yürümek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments