Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el üzerinde yürümek

Rüyada el üzerinde yürümek

Rüyada el üzerinde yürümek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, hedeflerini tutturacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada el üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Para konusunda akılcı olmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada el ele tutuşmak yürümek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına delalet eder.

Rüyada ellerinin üstünde yürümek maddi zararını karşılayacağına, suç işleyeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına alamet eder.

Rüyada el ele yürüdüğünü görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada patronla el ele yürümek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eller üzerinde yürümek her işi ile daha çok ses getireceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet eder.

Rüyada el ele yürümek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elini tutup yürümek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments