Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri üzerinde yürümek

Rüyada elleri üzerinde yürümek

Rüyada elleri üzerinde yürümek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Rüyada elleri üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde sıkışıklıklara bağlı sorunlar oluşabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele yürümek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada elinin üstünde yürümek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına rivayet eder.

Rüyada erkekle el ele yürümek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine inanılır.

Rüyada el ele tutuşmak yürümek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalettir.

Rüyada elleri üzerinde yürümek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, düşmanların barışacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada el ele yürümek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşiyle el ele yürümek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments