Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini kınalamak

Rüyada ellerini kınalamak

Rüyada ellerini kınalamak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, isteklerinin erteleneceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada ellerini kınalamak gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Rüyada ellerini kınalamak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada elini kınalamak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el kınalamak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, hayırlı kararlar alacağına delalettir.

Rüyada elleri kınalamak dertlerinin unutulacağına, imkânların günden güne azalacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçları kınalamak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, kazancın artacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına delalet eder.

Rüyada saçı kınalamak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını kınalamak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabadan el sallamak büyük maddi kayıp verileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments