Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kınalamak

Rüyada saçlarını kınalamak

Rüyada saçlarını kınalamak kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hayallerinin gerçek olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, gelirinin de artmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kınalamak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmamanız veya sözlerinizin arkasında durmamanız sorun yaratabilir.

Rüyada saçlarını kınalamak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada saçları kınalamak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulur.

Rüyada saçı kınalamak böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada el kınalamak çok kötü günler göreceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elini kınalamak kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerini kınalamak strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, bir ömür olacağına delalettir.

Rüyada elleri kınalamak ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç örgüsü örmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments