Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri kınalamak

Rüyada elleri kınalamak

Rüyada elleri kınalamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elleri kınalamak gördüyseniz:

  • Değişimin çağrısını görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada ellerini kınalamak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elleri kınalamak geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, geri planda kalacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada el kınalamak yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine delalet eder.

Rüyada elini kınalamak stresinin çoğalacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işarettir.

Rüyada saçları kınalamak özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı kınalamak başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını kınalamak çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş bir adamın elini öpmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çok para kazanacağına, kolay yollardan kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments