Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el kınalamak

Rüyada el kınalamak

Rüyada el kınalamak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada el kınalamak gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler söz konusu oluyor olabilir.

Rüyada elini kınalamak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada elleri kınalamak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ellerini kınalamak uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, adından konuşulur olacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada el kınalamak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına inanılır.

Rüyada saçı kınalamak çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına rivayet eder.

Rüyada saçları kınalamak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını kınalamak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarı eline almak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments