Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini kesmek

Rüyada ellerini kesmek

Rüyada ellerini kesmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, borçlarının kapacağına, kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ellerini kesmek gördüyseniz:

  • Stresli durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine delalettir.

Rüyada jiletle elini kesmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük zararlar edileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, ona şifa olmayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada elini camla kesmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, engellerin ortadan kalkacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına delalet eder.

Rüyada birinin elini kesmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada sol eli kesmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada el kesmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, tüm sorunlarının biteceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el tırnağı kesmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments