Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eliyle dişini çıkarmak

Rüyada eliyle dişini çıkarmak

Rüyada eliyle dişini çıkarmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada eliyle dişini çıkarmak gördüyseniz:

  • Kendinizde ya da hayatınızda fiziksel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada dişi eliyle çıkarmak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına işarettir.

Rüyada dişini eliyle çıkarmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eliyle dişini çıkarmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kendi eliyle dişini çekmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine delalet eder.

Rüyada dişini eliyle çekmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada kendi eliyle diş çıkarmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işarettir.

Rüyada burnundan eliyle sümük çıkarmak hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eliyle diş çıkarmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, üzüntülerinden kurtulacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments