Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eliyle yemek yedirmek

Rüyada eliyle yemek yedirmek

Rüyada eliyle yemek yedirmek sorunlarının da son bulacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eliyle yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı gerekli alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada birine eliyle yemek yedirmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada eliyle yemek yedirmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çok başarılı işlere adım atacağına alamet eder.

Rüyada eliyle dişini çıkarmak kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada dişini eliyle çıkarmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına inanılır.

Rüyada kendi eliyle dişini çekmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada eliyle diş çekmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına inanılır.

Rüyada denizden eliyle balık tutmak kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Rüyada eliyle toprak kazmak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments