Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini eliyle çekmek

Rüyada dişlerini eliyle çekmek

Rüyada dişlerini eliyle çekmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişlerini eliyle çekmek gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapmanız veya arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz evinizi ya da ailenizi ilgilendiren sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Rüyada dişlerini eliyle çekmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eliyle diş çekmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulur.

Rüyada dişini eliyle çekmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına delalet eder.

Rüyada kendi eliyle dişini çekmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eliyle diş çıkarmak güçten düşeceğine, yorulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına işaret eder.

Rüyada kendi eliyle diş çıkarmak kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerini kendi eliyle çıkarmak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada eliyle fare öldürmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments