Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak üstünde kıl görmek

Rüyada ayak üstünde kıl görmek

Rüyada ayak üstünde kıl görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ayak üstünde kıl gördüyseniz:

  • Mistik olaylar ilginizi çekmeye başlayabilir.

Rüyada ayak üstünde kıl görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinin üstünde kıl görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, şansının ve kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun üstünde kıl görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine delalettir.

Rüyada memenin üstünde kıl görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, toplum içindeki değerinin artacağına alamet eder.

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Rüyada burun üstünden kıl koparmak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, şansının açık olacağına delalettir.

Rüyada dudak üstünde kıl görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek ayak üstünde yürümek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments