Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini toprağa görmek

Rüyada elini toprağa görmek

Rüyada elini toprağa görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada elini toprağa gördüyseniz:

  • Maddi bir dayanak olmasa da sezgilerinizle anlayabileceğiniz iyilikler yakındır.

Rüyada eline toprak almak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada elinde toprak görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağı elle kazmak işinde terfi edeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, güleceğine işaret eder.

Rüyada toprağın altında el görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa el görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet eder.

Rüyada elini toprağa sokmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elini toprağa görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada elle toprak kazmak zarar etmeyeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments