Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline toprak almak

Rüyada eline toprak almak

Rüyada eline toprak almak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, rakiplerini yeneceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline toprak almak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler veren kişilere dikkat edin.

Rüyada eline toprak almak çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada elinde toprak görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına işarettir.

Rüyada toprağın altında el görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elini toprakla yıkamak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yaşamına renk geleceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada elle toprak kazmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini toprağa sokmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, garanti olacak bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada elleriyle toprak kazmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işarettir.

Rüyada elini toprağa sürmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments