Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa el görmek

Rüyada toprağa el görmek

Rüyada toprağa el görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, mal sahibi olacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa el gördüyseniz:

  • İlişkileriniz üzerine düşünürken aklınıza farklı şeyler gelebilir, yenilikler ya da keşifler söz konusu olabilir.

Rüyada elini toprağa sürmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada elle toprak kazmak önemli bir lider haline geleceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, asla yüksünmeyeceğine inanılır.

Rüyada elini toprağa sokmak eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada eline toprak almak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada elenmiş toprak görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağın altında el görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada elini toprağa görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada elinde toprak görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, dertlerine derman arayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments