Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini omzuna atmak

Rüyada elini omzuna atmak

Rüyada elini omzuna atmak kişinin hayatının değişeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada elini omzuna atmak gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya meyillisiniz.

Rüyada elini omzuna atmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine rivayet eder.

Rüyada omzuna el atmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada omzuna şal atmak söz ve yetki sahibi olacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kolunu omzuna atmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret eder.

Rüyada omzunda el görmek işlerini düzene sokacağına, işleri yoluna sokacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının omzunda ağladığını görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak işlerini tek başına yöneteceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments