Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu omzuna atmak

Rüyada kolunu omzuna atmak

Rüyada kolunu omzuna atmak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, bilakis malının çoğalacağına, gönül sızılarının dineceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Rüyada kolunu omzuna atmak gördüyseniz:

  • Herkes kendi fikrinin doğruluğu konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada kolunu omzuna atmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada omzuna şal atmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada omzuna el atmak güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada elini omzuna atmak büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine yorulur.

Rüyada kollarına jilet atmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna faça atmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işarettir.

Rüyada koluna jilet atmak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol atmak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments