Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzunda el görmek

Rüyada omzunda el görmek

Rüyada omzunda el görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, üzgün ve hasta olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet eder.

Rüyada omzunda el gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir.

Rüyada omzuna el atmak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada omzunda el görmek karşılıksız bırakmayacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini omzuna atmak arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada erkeğin omzuna yatmak gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, sorunlarının tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada omzuna dayanmak büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada omzunda yılan görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Rüyada omzundan öpülmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sağlığından olacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin omzunda ağlamak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments