Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini köpeğin ağzında görmek

Rüyada elini köpeğin ağzında görmek

Rüyada elini köpeğin ağzında görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, çirkin sözler işitileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine işarettir.

Rüyada elini köpeğin ağzında gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya özel durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada elini köpeğin ağzında görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalet eder.

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak zenginliğinin artacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, planların sarkacağına yorulur.

Rüyada köpeğin ağzına elini sokmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin ağzını kapatmak sevinç gözyaşları döküleceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada ağlayan yavru köpek görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin ağzında ekmek görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulur.

Rüyada köpeğin ağzını kapamak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada ağlayan köpek görmek kısmetlerin çoğalacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments