Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan yavru köpek görmek

Rüyada ağlayan yavru köpek görmek

Rüyada ağlayan yavru köpek görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, dinde tartışmaya rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayan yavru köpek gördüyseniz:

  • Yemek konusunda abartılı davranışlarınız olabilir.

Rüyada ağlayan yavru köpek görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine yorulur.

Rüyada köpeğin ağzına elini sokmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada elini köpeğin ağzında görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan köpek görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine inanılır.

Rüyada köpeğin ağzını ayırmak bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, ayaklandıracağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalettir.

Rüyada köpeğin ağzında ekmek görmek güzel huylarının değişeceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına delalettir.

Rüyada köpeğin ağzını kapatmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına inanılır.

Rüyada köpeğin ağzında yılan görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments