Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağında delik görmek

Rüyada bacağında delik görmek

Rüyada bacağında delik görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına inanılır.

Rüyada bacağında delik gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada bacakta delik görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine delalet eder.

Rüyada bacağında delik görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, her daim bereketli işler yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kafada delik görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada delik yatak görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Rüyada iki tane göbek deliği görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada delik burun görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına delalet etmektedir.

Rüyada bir deliğe sıkışmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde delik görmek istihdam edeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments