Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline inci almak

Rüyada eline inci almak

Rüyada eline inci almak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada eline inci almak gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada elinde inci görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada eline inci almak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, eline geçen paraları tutamayacağına inanılır.

Rüyada birine inci hediye etmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah inci küpe takmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, beklentilerine ulaşacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada inci dizmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde inci görmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil inci görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına işarettir.

Rüyada inci taç takmak stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments