Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde inci görmek

Rüyada elinde inci görmek

Rüyada elinde inci görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, verdiği sözleri tutacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, sermaye kaybedeceğine işarettir.

Rüyada elinde inci gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmek veya seyahat etmek için olanak sağlayan fırsatları boşa harcamamalısınız.

Rüyada elinde inci görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, engellerin aşılacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına işaret eder.

Rüyada eline inci almak hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada inci kolye çalmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz inci küpe görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikte inci görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, manevi olarak da yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada inci bileklik takmak büyük düşüneceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada boynunda inci görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet eder.

Rüyada dağılmış inci görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments