Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde inci görmek

Rüyada suyun içinde inci görmek

Rüyada suyun içinde inci görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, insanlarla tartışacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde inci gördüyseniz:

  • Tartışmacı kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada suyun içinde inci görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada istiridye içinde inci görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına alamet eder.

Rüyada midye içinde inci görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet eder.

Rüyada deniz kabuğu içinde inci görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına delalettir.

Rüyada deniz kabuğunun içinde inci görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde göz görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ayaklarını su içinde görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, komşular tarafından kötülenileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments