Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden bebek düşürmek

Rüyada elinden bebek düşürmek

Rüyada elinden bebek düşürmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına alamet eder.

Rüyada elinden bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler azalıyor.

Rüyada bebeğini elinden düşürmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, dönülmez yollara gireceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinden bebek düşürmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işarettir.

Rüyada bebeği elinden düşürmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, alım gücünün artacağına inanılır.

Rüyada elinden bir şey düşürmek işinin gücünün rast gideceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine işarettir.

Rüyada elinden düşürmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeği elinden düşürmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada düşenin elinden tutmak ailevi sorunlar yaşanacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimi elinden düşürmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments