Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden iğne olmak

Rüyada elinden iğne olmak

Rüyada elinden iğne olmak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına yorulur.

Rüyada elinden iğne olmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada elinden iğne çıkarmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinden iğne olmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin birinin elinden tutmak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, helal lokma yiyeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın elinden su içmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok yıpranacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine işaret eder.

Rüyada birinin elinden anahtar almak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin elinden silah almak işindeki verimliliğin düşeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının elinden silah almak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinden ısırılmak iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments