Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinin elinden tutmak

Rüyada sevdiğin birinin elinden tutmak

Rüyada sevdiğin birinin elinden tutmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, yüksek makamlara geleceğine, iş sahibi olunacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin birinin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bazı beklentilerinizin boşa çıkması mümkündür.

Rüyada sevdiği kızın elinden tutmak her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin elinden tutmak sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada düşen birinin elinden tutmak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş annenin elinden tutmak bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, önünün kapanacağına işarettir.

Rüyada bir kadının elinden tutmak üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada bir kızın elinden tutmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, namının yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kadının elinden tutmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin elinden tutmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, rızkının kesilmeyeceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments