Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin çiş yaptığını görmek

Rüyada annenin çiş yaptığını görmek

Rüyada annenin çiş yaptığını görmek sorumlulukların azalacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada annenin çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Söz, nişan, yeni bir aşk olayı ya da evlilik gibi bir mutluluk yaşamanız olasıdır.

Rüyada annenin çiş yaptığını görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada kızının çiş yaptığını görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada insan çişi görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabıya çiş yapmak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine yorulur.

Rüyada kendini çiş yaparken görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çişini tutmak bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, dik durmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde çiş görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada tencereye çiş yapmak sayılacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments