Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diken çıkarmak

Rüyada diken çıkarmak

Rüyada diken çıkarmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada diken çıkarmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir değişiklik sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Rüyada eline diken çıkarmak hakkını alacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada topuktan diken çıkarmak çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücuttan diken çıkarmak asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada diken çıkarmak kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, işleri yoluna sokacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada parmağından diken çıkarmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada parmaktan diken çıkarmak maddi olanakların kötüleşeceğine, hızlanacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dikenleri çıkarmak daima afiyette olacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments