Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta taşımak

Rüyada yumurta taşımak

Rüyada yumurta taşımak rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sorunların hallolacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, gözyaşı döküleceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada yumurta taşımak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada elinde yumurta taşımak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurta taşımak daha fazla rızık elde edileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, başarıyla geleceğine işaret eder.

Rüyada bulaşık taşımak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret eder.

Rüyada evin eşyalarını taşımak her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, hataların telafi edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş taşımak kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada başkasının bebeğini taşımak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine delalettir.

Rüyada cesetler taşımak üzüleceğine ve ağlayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine işarettir.

Rüyada başkasının eşyasını taşımak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments