Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde yemek taşımak

Rüyada elinde yemek taşımak

Rüyada elinde yemek taşımak aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde yemek taşımak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi açık tutmanızda fayda var.

Rüyada elinde yemek taşımak hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada elinde silah taşımak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada elinde yük taşımak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına inanılır.

Rüyada elinde ekmek taşımak rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada el arabasıyla kum taşımak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada elinde çanta taşımak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde poşet taşımak huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada elinde yumurta taşımak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments