Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde kuran taşımak

Rüyada elinde kuran taşımak

Rüyada elinde kuran taşımak parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, dileklerinin yerine geleceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, iş kaybı yaşanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, heveslerinin de azalacağına rivayet eder.

Rüyada elinde kuran taşımak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilmenize olanak tanıyacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada elinde kuranı kerim taşımak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak geniş bir rızka kavuşacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kuran taşımak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran taşımak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kuranı kerimi taşımak maddi açıdan ferahlayacağına, hem de zengin biri olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerim taşımak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı taşımak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına alamet eder.

Rüyada elinde ayakkabı taşımak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments