Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde poşet taşımak

Rüyada elinde poşet taşımak

Rüyada elinde poşet taşımak öz güveninin yerine geleceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine inanılır.

Rüyada elinde poşet taşımak gördüyseniz:

  • Gerek iş hayatınızda gerekse özel yaşamınızda ardı ardına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada elinde poşet taşımak uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada poşet taşımak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulur.

Rüyada elinde poşet görmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada elinde ekmek taşımak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına delalettir.

Rüyada elinde kuranı kerim taşımak iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, deneyim kazanacağına inanılır.

Rüyada elinde yumurta taşımak üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, günah işlemekten korunacağına işarettir.

Rüyada elinde yük taşımak yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde kuran taşımak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments