Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle el ele gezmek

Rüyada bir erkekle el ele gezmek

Rüyada bir erkekle el ele gezmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, çok başarılı işlere girileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkekle el ele gezmek gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada erkekle el ele gezmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, yüksek makamlara geleceğine yorulur.

Rüyada bir erkekle el ele gezmek şansının ve bahtının açık olacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada elinde köpek gezdirmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, gözden düşeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına alamet eder.

Rüyada biriyle el ele gezmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, yeni duygular tadacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine işarettir.

Rüyada kızla el ele gezmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada sevgilisiyle el ele gezmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada el ele gezmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, elinin darlık görmeyeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments