Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde orak görmek

Rüyada elinde orak görmek

Rüyada elinde orak görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine yorulur.

Rüyada elinde orak gördüyseniz:

  • Elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Rüyada elinde orak görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet etmektedir.

Rüyada orak biçmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine inanılır.

Rüyada orak görmek hayatının zaferlerle dolacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada orakla buğday biçmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine inanılır.

Rüyada orakla ot biçmek buna rağmen kazanç getireceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada demir orak görmek tartışmaların son bulacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin el ele tutuşmak gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına işaret eder.

Rüyada kedinin elini tutmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yaralarına da merhem olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma

Rüyamda Demir orakla üvey annemin iki tane kapısını kırmaya çalışıyordum