Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orak görmek

Rüyada orak görmek

Rüyada orak görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşam standartlarının artacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine işarettir.

Rüyada orak gördüyseniz:

  • Kimse sizi yolunuzdan alıkoyamayacak.

Rüyada orak görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, ruhen rahatlığa erileceğine yorulur.

Rüyada demir orak görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine delalettir.

Rüyada orakla buğday biçmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına işarettir.

Rüyada orakla ot biçmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, prestij kaybı yaşanacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde orak görmek böyle işlere kalkışacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada orak biçmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments