Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orakla ot biçmek

Rüyada orakla ot biçmek

Rüyada orakla ot biçmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada orakla ot biçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

Rüyada orakla ot biçmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada orak biçmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada orakla buğday biçmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada elinde orak görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, şansının geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada demir orak görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada orak görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada ot biçmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeşil otları biçmek prestij kazanılacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments