Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde muz görmek

Rüyada elinde muz görmek

Rüyada elinde muz görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada elinde muz gördüyseniz:

  • Ya da iş hayatınızda bazı zorluk veya engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada elinde muz görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, ün sahibi birisi olunacağına işaret eder.

Rüyada sarı muz görmek güzel bir hayat geçireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada yarım muz görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada muz ve üzüm görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret eder.

Rüyada cürük muz yemek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işaret eder.

Rüyada muz yemek görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada portakal ve muz görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada muz kesmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments