Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım muz görmek

Rüyada yarım muz görmek

Rüyada yarım muz görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, hayatından razı geleceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işaret eder.

Rüyada yarım muz gördüyseniz:

  • Dedikodulardan sakınmak istiyorsanız, özel hayatınızı sır olarak saklamalısınız.

Rüyada yarım muz görmek hastalıkların kalmayacağına, iyi anlaşacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yarım elma vermek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada yarım ve çeyrek altın görmek el üstünde tutulacağına, ilim irfan öğreneceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım limon görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada yarım altın almak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, çok büyük adımlar atacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada yarım balık görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, makama ve rızka sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım karpuz görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yarım çikolata görmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments