Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda maydanoz görmek

Rüyada saksıda maydanoz görmek

Rüyada saksıda maydanoz görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda maydanoz gördüyseniz:

  • En azından, bazı konulara önem veriyormuş gibi davranmanız gerekebilir.

Rüyada saksıda maydanoz görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada maydanoz yetiştirmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz ekmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maydanoz biçmek aksine daha da zorlaştıracağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Rüyada maydanoz tohumu ekmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine tabir olunur.

Rüyada marul ve maydanoz görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeye maydanoz ekmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, güzel bir haber almaya inanılır.

Rüyada birinden maydanoz almak iş öğreneceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments