Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden maydanoz almak

Rüyada birinden maydanoz almak

Rüyada birinden maydanoz almak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden maydanoz almak gördüyseniz:

  • Hızlanmak, girişimde bulunmak veya ilerlemek istediğiniz konular için daha fazla beklemeniz gerekmiyor.

Rüyada taze maydanoz görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada maydanoz görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, istenmeyen bir yolculuğa delalettir.

Rüyada yeşil soğan ve maydanoz görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada maydanoz satın almak işlerinin tutacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada maydanoz yemek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada maydanoz vermek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, kazancın çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada maydanoz biçmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada maydanoz ekmek insanların takdirini kazanacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments