Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerimi tutmak

Rüyada kuranı kerimi tutmak

Rüyada kuranı kerimi tutmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimi tutmak gördüyseniz:

  • Çok ağır bir tepki görebilirsiniz.

Rüyada kuranı kerim tutmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada kuranı kerimi elinde tutmak zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine yorulur.

Rüyada elinde kuranı kerim tutmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi tutmak hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerimi atmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerimi kucaklamak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerim hatim etmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada kuranı kerim bulduğunu görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments