Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin bilezik taktığını görmek

Rüyada annenin bilezik taktığını görmek

Rüyada annenin bilezik taktığını görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, insanların birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.

Rüyada annenin altın bilezik taktığını görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin bilezik taktığını görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin altın bilezik taktığını görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bilezik taktığını görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek zor günlerden geçeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin altın bilezik taktığını görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını bilezik taktığını görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, sorunlarının çözüleceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments