Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bilezik taktığını görmek

Rüyada başkasının bilezik taktığını görmek

Rüyada başkasının bilezik taktığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hayatının afiyette geçeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada başkasının bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Diplomatik yolları kullanırsanız karlı çıkarsınız.

Rüyada erkeğin altın bilezik taktığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada burma bilezik taktığını görmek kişinin esenlik bulacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin altın bilezik taktığını görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek güzel ve doğru işler yapacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını bilezik taktığını görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna bilezik taktığını görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments