Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç tutmak

Rüyada kılıç tutmak

Rüyada kılıç tutmak sözünde duracağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kılıç tutmak gördüyseniz:

  • Dinsel ya da mistik olaylara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada kılıç tutmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, parasının ve malının artacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kılıç tutmak sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yeni kişilerle tanışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işarettir.

Rüyada kılıç balığı tutmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına işarettir.

Rüyada ışın kılıcı görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kılıçla ölmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı kılıç görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde kılıç görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının elinde kılıç görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, hayatının yoluna gireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments