Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bohça taşımak

Rüyada bohça taşımak

Rüyada bohça taşımak kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, doğru yolu bulacağına, doğru kararların alınacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bohça taşımak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir.

Rüyada bohça taşımak bir anda yokluğa düşüleceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, hayallerinin suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğün bohçası görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bohçacı kadın görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada süslü bohça görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, ruhani önderlik yapacağına inanılır.

Rüyada beyaz bohça görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz bohçası hazırlamak işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalettir.

Rüyada çeyiz bohçası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, müjdeli haberler alınacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine işarettir.

Rüyada beyaz bohça almak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments