Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bohça görmek

Rüyada bohça görmek

Rüyada bohça görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, ismini herkese duyuracağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, servet sahibi olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına rivayet eder.

Rüyada bohça gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğinizi almanız veya beklentilerinizin karşılanması zor olabilir.

Rüyada nişan bohçası görmek galibiyet kazanacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine işarettir.

Rüyada süslü bohça görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işarettir.

Rüyada bohça verildiğini görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada düğün bohçası görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bohça taşımak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dantel bohça görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, herkesin takdirinin toplanacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı bohça görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada damat bohçası görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments