Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli eline değmek

Rüyada eli eline değmek

Rüyada eli eline değmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Rüyada eli eline değmek gördüyseniz:

  • Disiplinli olmalısınız.

Rüyada eli eline değmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işarettir.

Rüyada el ele değmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine inanılır.

Rüyada birinin eline değmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada balığa değmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutlara değmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı tavana değmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kazançlı işler yapılacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavana değmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne değmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments