Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ele değmek

Rüyada el ele değmek

Rüyada el ele değmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada el ele değmek gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eli eline değmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada el ele değmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize inanılır.

Rüyada birinin eline değmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, kişinin yasa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada başı tavana değmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada balığa değmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hak yemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulutlara değmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzüne değmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına yorulur.

Rüyada başkasına nazar değdiğini görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments