Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrikli süpürge almak

Rüyada elektrikli süpürge almak

Rüyada elektrikli süpürge almak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, sonra kendi işini kuracağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına işaret eder.

Rüyada elektrikli süpürge almak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, dostlarınız veya ailenizle ilişkileriniz hakkında daha fazla düşünmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, isyan edeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesi hediye almak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalettir.

Rüyada elektrikli süpürge almak işlerinde atılıma geçeceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı elektrik süpürgesi görmek dileklerinin kabul olacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına tabir olunur.

Rüyada elektrik süpürgesi görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments